REFERENCIÁK

Szerelőrendszereink a világban

A Hiltinél szeretjük a félelmetes mérnöki kihívásokat a világ bármely részéről.

Íme néhány példa arra, miért is vagyunk egyedülállóak.

Hilti referencia tabakalera San Sebastián Spanyaolország

TABAKALERA FELÚJÍRÁSA- SAN SEBASTIAN, SPANYOLORSZÁG

Tabakalera régen dohánygyárként üzemelt, de mikor San Sebastiant 2016-ban Kulturális Fővárossá választották, átalakult a kortárs kultúra központjává. A hatalmas épületbe14.000 méter Hilti MQ sínt terveztünk az épület teljes belőső szerkezetének felújításához.

További információ
Hilti referencia metró Barcelona Spanyaolország

ÚJ METRÓ SZAKASZ ÉPÍTÉSE- BARCELONA, SPanyolország

Barcelona új 9-es metróvonala összeköti a város északi és deli részét.Tekintse meg hogyan segítettünk Hilti MQ rendszerrel két magasföldszint megépítését a műszaki vezérlő szoba számára.

További információ
Hilti referencia ipari raktár Vicenza Olaszország

FÖLDRENGÉS ELLENI VÉDELEM – VICENZA, OLASZORSZÁG

A 3000 m2 területű nagyipari raktár esetén minden splinkert ki kellett cserélni, valamint földrengés biztosság kellett tenni. Hilti MQS rendszerrel megoldást találtunk erre a problémára,hiszen földrengés biztos,valamint könnyen és rugalmasan szerelhető.

További információ

Takata Energiaellátó Központ, Magyarország

A TAKATA a világ egyik vezető autóipari biztonsági rendszereket gyártó vállalata, amelyeknek termékpalettáján megtalálhatók a kormánykerekek, légzsákrendszerek, gázgenerátorok, biztonsági övek, gyermekvédelmi rendszerek és egyéb alkatrészek. A projekten az egyik feladat az energiaközponti csővezetékek és berendezések tartózása volt.

További információ