HOGYAN SEGÍTHETÜNK KIÉRTÉKELNI A BETONSZKENNELÉSEKET

PROFIS Detection szken kiértékelés szolgáltatása

Ha segítségre van szükséged a Hilti PS 250 Ferroscan vagy a Hilti PS 1000 X-Scan rendszeréből kinyert adatok kiértékelésére, lépj kapcsolatba a Hilti képviselőddel!

A csapatunkban vannak szakértői a területnek, akik képesek az általad kinyert adatokat optimalizálni, és kiválasztani a legjobb megoldást a projektedhez.

Ez a következőket takarja:

Betonacél

A Hilti PS 250 Ferroscan készülékkel szkennelt adatok alapján megbecsüljük a betontakarás vastagságát, illetve a betonacélok átmérőit. Ez fontos a műszaki előírások és a biztonság szempontjából. Ellenőrizni lehet, hogy elég-e a betontakarás a földrengésveszélyes területeken, vagy a betonacélok korróziójának megakadályozásához, vagy annak ellenőrzésére, hogy a betonacélok megfelelő mélységben vannak-e beágyazva.

Az elemek elrendezése és típusai

Elemezzük az elemek elhelyezkedését és típusát a Hilti PS 1000 X-Scan rendszer szkennelt adataiból. Fel lehet térképezni az alapanyagba ágyazott betonvasakat, elektromos vezetékeket, fém- vagy műanyag csöveket nagy felületen akár több rétegben.

  • Egyórás szolgáltatást is tudunk nyújtani egyszeri szkenneléshez, vagy egy egész naposat összetettebb feltérképezéshez.
  • Ki tudjuk elemezni a szkennelt adatokat és részletes dokumentációt is készíthetünk – beleértve a statisztikai kiértékeléseket, mérési pontok és furathelyek kijelölését, stb. 

Az adatok feldolgozásához a Hilti PROFIS Detection programot használjuk.

További információért fordulj a Hilti képviselődhöz.

Kérdezd mérnök kollégáinkat

TUDJ MEG TÖBBET A TÖBBI SZOLGÁLTATÁSAINKRÓL

HILTI KALIBRÁCIÓS SZOLGÁLTATÁS

A Hilti mérőeszközökhöz kalibrációs és beállítási szolgáltatást nyújtunk.

További információ

HILTI FLOTTA MENEDZSMENT

A Hilti Flotta Menedzsment segít csökkenteni és kontrollálni a Hilti gépekkel kapcsolatos kiadásaidat.

További információ

Hilti szerviz

Profi szervizcsapatunk pár nap leforgása alatt megjavítja elromlott eszközödet.

További információ

Megosztás