TERVEZÉSI Irányelvek SZERELŐRENDSZEREKHEZ

Hogyan tervezzük meg a szerelőrendszereket?

A Hiltinél több évtizedes múltra tekint vissza a szerelőrendszerek tervezésében világszerte.

Biztosak vagyunk abban, hogy szaktudásunk nagyban segíti az építés közbeni esetek megolását és a teljes projektet. Ez vonatkozik minden tervezési területre. A statikus terheléseken keresztül a speciális igényekig, mint tűzvédelem, zajvédelem, földrengés.

A széleskörű támogatást tervező programjaink, műszaki adatbázisaink és kiváló szakértelemmel redelkező Hilti mérnökeink biztosítják.

Hilti mérnöki szolgáltatások kalkuláció

TERVEZÉS földrengés esetére

Az épületek földrengésbiztos tervezése egyre inkább fontos követelmény a tervezési életben. Mérnökeink segítséget nyújtanak a megfelelő termékek kiválasztásában, típus megoldásokban, és támogatást adnak ezek tervezésében és kivitelezésében.

További információ
Hilti MQ moduláris szerelőrendszer középnehéz terhekhez

TERVEZÉS TŰZVÉDELEMRE

25 éve tervezünk és építűnk tűzvédelemmel ellátott szerelőrendszereket. Ha ki szeretnéd találni hogyan tervezz tűzvédelemmel ellátott szerkezeteket, válogass a tipikusan erre a célra kialakított termékeink közül.

További információ
Nemzeti gáztározó

TERVEZÉS KORRÓZIÓVÉDELEMRE

A Hilti szerelőrendszerek széleskörű anyagfelhasználással és különböző bevonatokkal lehetővé teszik az extrém környezeti hatások melletti beépítést is. A hosszantartó kutatás és fejlesztésnek köszönhetően nagy szaktudással rendelkezünk, ezáltal segíteni tudunk a fém szerkezeti elemeken fellépő korrózió elleni védekezésben.

További információ
Hilti fűtési megoldások fixpontok MFP

CSÖVEK HŐTÁGULÁSÁRA VALÓ TERVEZÉSE

Fűtési csövek rögzítésekor a legnagyobb kihívást a cső hőmérséklet változásából származó hőtágulás okozza, melynek hatása a környezetére is hatással van. Nézd meg a négy kulcsalkalmazást, mellyel kontrollálhatóvá válik a hőtágulásból származó mozgások.

További információ