REFERENCIÁK

Utólagosan beragasztott betonacél használata világszerte

A Hiltinél nem csak azon dolgozunk, hogy működőképesek legyenek ragasztóink és eszközeink egy utólag beragasztott betonacél kapcsolat esetén, de a helyszínen személyesen adunk tanácsokat azok használatához a világ legmerészebb és legfélelmetesebb építményeinél is.

Olyan hidakon dolgozunk, melyek hatalmas folyókat szelnek át, kiemelt történelmi renoválásokkal és metro alagutakkal, melyek mélyen a város alatt futnak.

Azért vagyunk, hogy segíthessünk. Különleges mérnöki csapatunk a világ bármely részén megoldást talál számodra már a tervezés kezdetétől, a kivitelezés végéig.

Hilti referencia Krøyers Plads koppenhága Dánia
KROYERS PLADS - KOPPENHÁGA, DÁNIA

A Hilti HIT-CT 1 Cleantec ragasztóhabarcs használatával segítettük, hogy megépülhessen Koppenhága óvárosának szívében egy kiváló, környezetbarát épület.

További információ
Hilti referencia MTR metro Hong Kong
LAI LING MTR METRÓÁLLOMÁS – HONG KONG

Hogyan minimalizáltuk a port a kivitelezés során egy forgalmas földalatti állomáson a Hilti SafaSet technológiánk és a ragasztóhabarcsnak köszönhetően.

További információ
Hilti referencia híd Nathdwara India
KÖZÚTI HIDAK FÖLDRENGÉS ELLENI VÉDELME - NATHDWARA, INDIA

Hogyan sikerült megoldanunk kisebb lehorgonyzási hossz problémáját egy kiemelten fontos közúti híd esetén Hilti HIT-HY 200-R ragasztóhabarcs alkalmazásával.

További információ
Hilti referencia metro Delhi India
DHELI METRÓ VONALÁNAK BŐVÍTÉSE – DHELI, INDIA

Hogyan segítettünk a sérült betonacélokat megerősíteni a Hilti HIT-HY 200-R ragasztóhabarccsal Delhi új, modern metróvonalán.

További információ
Hilti referencia  trevi kút Róma Olaszország
TREVI KÚT – RÓMA, OLASZORSZÁG

Segítettünk régi pompájába visszaállítani Róma egyik legfontosabb nevezetességét Hilti HIT-RE 500 ragasztóhabarccsal.

További információ
Lépj velünk kapcsolatba!
Lépj velünk kapcsolatba!